Konalantie 43 A, Konala, Helsinki

Valoa tulviva tehokas kolmio!

Loistavien palveluiden ääressä, miellyttävällä pohjaratkaisulla toteutettu kolmio etsii uusia asukkaita. Heti sisään astuessa avautuu valoisa ja avara ruokailutila ja olohuone. Olohuoneesta on käynti suurelle lasitetulle parvekkeelle jonka suunta on noin länteen. Suuri keittiö takaa loistavat puitteet kotikokille. Asunnon molempiin päätyihin sijoitetut makuuhuoneet tuovat omaa rauhaa ja rauhaisat yöunet. Toisen makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone, joka tällä hetkellä toimii kompaktina työhuoneena. Ikkunoita on kolmeen suuntaan, joten luonnonvaloa tulvii koko asuntoon; näin ollen ei myöskään seinänaapureita.

Talo on valmistunut vuonna 2011, joten suuria remontteja ei ole näköpiirissä. Yhtiössä on asukkaiden käytössä oma kuntosali sekä kerhohuone. Hissillä pääsee kätevästi suoraan autohalliin, josta on erillisillä osakkeilla myynnissä autopaikka asunnon oston yhteydessä.

Arkea helpottamassa on vieressä sijaitseva kauppakeskus Ristikko kattavine palveluineen. Loistavat pyöräilytiet ja hyvät bussiyhteydet helpottavat kulkemista suuntaan kuin suuntaan. Lähistöllä myös ihanat ulkoilumaastot ja hyvät urheilumahdollisuudet.

Tästä kodista on vaikea etsiä puutteita, joten olethan nopea ja sovit oman esittelyaikasi!

Asunnon perustiedot
SijaintiKonala, Helsinki
Konalantie 43 A, 00390 Helsinki
TyyppiKerrostalo (huoneisto)
OmistusmuotoOmistusasunto
Huoneistoselitelmä3h+k+kph+s+las.parveke
Asuinpinta-ala75,0 m²
Kerrokset4/5
Käyttöönottovuosi2011
EnergialuokkaE2013
Asunnon kuntoHyvä
VapautuminenSopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset
Myyntihinta279 000,00 €
Velkaosuus0,00 €
Velaton hinta279 000,00 €

Yhtiövastike682,50 €/kk
Hoitovastike457,50 €/kk
Muu vastike225,00 e/kk (Tonttivastike)
Vesimaksu25,00 €/hlö/kk