Olen 39-vuotias asuntojen ja kiinteistöjen myyntialanammattilainen. Olen toiminut välitysalalla vuodesta 2007. Ensimmäisen asunnon myin Helsingin kiinteistönvälittäjät Oy Lkv:n alaisuudessa huhtikuussa 2007 Helsingin Herttoniemestä. Siitä lähti asuntobisnekset rullaamaan. Helsingin kiinteistönvälittäjissä opin asuntokaupan ammattilaiseksi. 2009 HKV:n osakkaat erkanivat omiin uusiin yrityksiin, jonka seurauksena liityin Helsingin Asunto ja Osake Lkv:hen. Tässä keskisuuressa välitysliikkeessä viihdyin vuoden 2013 loppuun, kun kuvioihin ilmestyi RE/MAX. Ystäväni ja yrittäjä RE/MAX:sta Niklas Lyhykäinen pyysi minua siirtymään nuorekkaaseen ja kasvavaan remminsä.

Täällä RE/MAX:ssa olen huomannut, että kaikki asiat voidaan tehdä vielä paremmin ja laadukkaammin. Tässä maailman suurimmassa välitysketjussa on myös muita hyviä puolia, kuten ulkomaankauppa. Jos on tarvetta myydä tai ostaa asunto periaatteessa mistä päin maailmaa tahansa, niin kontakti RE/MAX:n sisältä löytyy varmasti. Toimialueeni on siis koko maailma, sillä RE/MAX välitysketjulla ei ole aluerajauksia, mutta pääosin toimin pääkaupunkiseudulla.

Luonteeltani olen rauhallinen sanani mittainen johtajatyyppi. Kerron aina oman rehellisen mielipiteeni. Esimerkiksi kodin kuntoa ja hintaa arvioidessa. Tämä on myös velvollisuuteni ja hyvän välitystavan tapaista.

Omat sivuni (kotituomari.fi) avasin, jotta voin tarjota asiakkailleni vieläkin parempaa palvelua. Netin asuntoilmoituksiin mahtuu vain rajattu määrä valokuvia myytävistä kohteista. kotituomari.fi:n avulla kohteista saa paremman kuvan laajemman valokuvamateriaalin sekä videoiden perusteella.