Olen 40-vuotias asuntojen ja kiinteistöjen myyntialanammattilainen. Olen toiminut välitysalalla vuodesta 2006. Ensimmäisen asunnon myin Helsingin kiinteistönvälittäjät Oy Lkv:n alaisuudessa huhtikuussa 2006 Helsingin Herttoniemestä. Siitä lähti asuntobisnekset rullaamaan. Helsingin kiinteistönvälittäjissä opin asuntokaupan ammattilaiseksi. 2009 HKV:n osakkaat erkanivat omiin uusiin yrityksiin, jonka seurauksena liityin Helsingin Asunto ja Osake Lkv:hen. Tässä keskisuuressa välitysliikkeessä viihdyin vuoden 2013 loppuun, ennen kun siirryin RE/MAX:iin. Siellä huomasin laadun merkityksen ja palvelualttius kasvoi yrittäjämallisella toimintatavalla. Maailman suurimmassa välitysketjussa olin vuoteen 2022 loppuun asti.

Vuoden 2023 alussa siirryin Rivekodit LKV:hen. Rivessä kiehtoi teknologiakeskeinen ajattelutapa kiinteistönvälitykseen. Se, että saman katon alta löytyy myös välitystoimintaa tukevia palveluita, kuten asuntojen osto ja remontointipalvelut auttavat palvelemaan asiakkaita mahdollisimman hyvin. Pyörää ei olla kuitenkaan keksitty uudestaan, vaan edelleen asunnon ostaminen on yleensä yksittäisen ihmisen isoin ostopäätös. Uuden asunnon on tunnuttava kodilta, ennen kun tehdään tarjous ja myyjät mieluummin valitsevat välittäjän kuin välitysyrityksen.

Kiinteistönvälittäjän työ on samanlaista kuin rakas harrastukseni jalkapalloerotuomarina toimiminen. Olet suurien tunteiden keskiössä, jolloin täytyy tietää ”kaikesta kaikki”.

Olen luonteeltani tarkka ja vastuuntuntoinen. On tärkeää, että kiinteistönvälitys tapahtuu hyvän välitystavan ja asuntokauppalakien mukaan.