Töölönkatu 11-13, Etu-Töölö, 00100 Helsinki

Tervetuloa tutustumaan tähän ainutlaatuiseen loft-asuntoon, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Töölön historiallisella alueella. Huoneistossa on näyttävä huonekorkeus, laadukkaat materiaalivalinnat ja oma sauna, mikä tekee siitä vailla vertaa olevan kokonaisuuden. Asunto on rakennettu vanhaan Weilin+Göösin kirjapainotilaan, joten sen rouheus ja ilmavuus ovat vaikuttavia.

Vuonna 2012 valmistunut huoneisto on varustettu tehokkaalla pohjaratkaisulla, joka yhdistää kaikki arjen toiminnot kompakteihin neliöihin. Avokeittiö on vaalea ja hyvin varusteltu, ja tilava, ikkunallinen makuuparvi on sijoitettu järkevästi eteisen ylle. Säilytystilaa on runsaasti, sillä eteisestä jatkuu valkoinen kiintokaapisto aina keittiöön asti, ja lisäksi kylpyhuoneen yläpuolella on parvimaista tilaa, jota voi käyttää esimerkiksi säilytystilana.

Tämän kodin ehdoton helmi on spa-osasto, jossa on lasiseinät ja kaunis IKI-kiuas varustettu sauna. Asunto on erittäin hiljainen, ja samassa rapussa on vain yksi toinen asunto, mikä takaa rauhallisen asumisen.

Kiinteistö Oy Mannerheimintie 40 on vakavarainen ja ammattitaidolla hoidettu suuri taloyhtiö, joka tarjoaa runsaasti autopaikkoja sisäpihallaan. Töölön alueella on runsaasti kulttuuritarjontaa ja mukavia ulkoilumahdollisuuksia, kuten Töölönlahden ympäristö.

Sydämellisesti tervetuloa yksityisesittelyyn tutustumaan tähän ainutlaatuiseen kotiin, joka on täynnä charmia ja historiallista arvokkuutta.

Asunnon perustiedot
SijaintiEtu-Töölö, Helsinki
Töölönkatu 11-13, 00100 Helsinki
TyyppiKerrostalo (huoneisto)
OmistusmuotoOmistusasunto
Huoneistoselitelmä1h, avok, kph, s, 2 parvea
Asuinpinta-ala41,0 m²
Kerrokset1/6
Käyttöönottovuosi1974
EnergialuokkaF2013
Asunnon kuntoHyvä
VapautuminenSopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset
Myyntihinta349 000,00 €
Velkaosuus0,00 €
Velaton hinta349 000,00 €

Yhtiövastike130,79 €/kk
Hoitovastike130,79 €/kk
Vesimaksu20,00 €/hlö/kk